Specialisten in sociaal recht.
Niets meer.

Sotra's expertise omvat alle takken van het arbeidsrecht, het socialezekerheidsrecht en de werknemersfiscaliteit, zowel in de private als de publieke sector.

Onze diensten

Wij richten onze diensten voornamelijk tot ondernemingen en openbare diensten. Wij staan tevens kaderleden en bestuurders bij met specifieke behoeften in sociaal recht en HR-fiscaliteit.
+

TeamOnze advocaten

De advocaten van Sotra beoefenen uitsluitend het sociaal en fiscaal recht met betrekking tot het personeelsbeheer. Hun ervaring vloeit voort uit verschillende jaren dienstverlening aan een gevarieerd en veeleisend cliënteel.

KantorenWaar kunt u ons vinden

Onze praktijk is 100% digitaal: wij bieden onze diensten online, per videoconferentie en per telefoon aan. Maar uiteraard hebben we ook kantoren in Brussel en Namen omdat het soms handig (en aangenaam is) om elkaar fysiek te ontmoeten!
26 november 2021

Podcast | Het verslag van een privédetective als bewijs van een dringende reden?

Tijdens deze nieuwe aflevering van SoCast hebben we het over de mogelijkheid om een privédetective in te schakelen in de context van een arbeidsovereenkomst.

Arbeidsovereenkomst
26 november 2021

Telewerk in het kader van de Covid-19 crisis: onze praktijkgids 2.0

Sinds 20 november 2021 is telewerken weer 4 dagen per week verplicht, en wij hebben onze praktijkgids bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Covid-19
19 november 2021

De nieuwe regels inzake het verplicht telewerk vanaf 20 november 2021

Om de verspreiding van COVID-19 op het werk te vermijden, is het telewerk opnieuw algemeen verplicht. In onderling akkoord zijn terugkeermomenten beperkt mogelijk.

Covid-19

PODCASTSoCast

Alle podcasts
SoCast is de podcast van het advocatenkantoor Sotra. We bespreken hierin nieuwe wetgeving of belangrijke rechtspraak inzake sociaal recht, relevant voor de privésector en de publieke sector.

AgendaAankomende evenementen

Alle evenementen
Als erkende specialisten, komen de advocaten geregeld tussen als sprekers bij seminaries en evenementen betreffende sociaal en fiscaal recht.
22 feb Van 08:30 tot 11:30
Webinar
NCOI & SOTRA : Actualités en Droit social
Spreker : Valentin Hanquet

Vous connaissez les derniers changements en droit social ? Les diverses adaptations dans les règles régissant le crédit-temps et les congés thématiques, la discussion autour de la mobilité, le jobs deal? Arrêts et jugements pertinents : brève chronique de la jurisprudence Nos actualités en droit social (3 sessions par an) sont animées par des avocats du cabinet d'avocat SOTRA.

Informatie en inschrijving

SotrAcademy

Het eerste streamingplatform over sociaal recht in België

Een uniek aanbod voor HR professionals

Voor de prijs van een "traditioneel" seminarie krijgt u toegang tot onze trimestriële webinars over sociale actualiteit, alsook tot talrijke thematische webinars: sociale verkiezingen, Covid-19, GDPR, arbeidsreglementering, bedrijfsgeheimen, basis opleiding sociaal recht, alternatieve verloningen, enz.

De erkenningsprocedure van ons platform door het OBFG en het IBJ (permanente vorming) is momenteel lopende.

Meer informatie
Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

We use cookies to track usage and preferences Legal terms I Understand