Specialisten in sociaal recht.
Niets meer.

Sotra's expertise omvat alle takken van het arbeidsrecht, het socialezekerheidsrecht en de werknemersfiscaliteit, zowel in de private als de publieke sector.

Onze diensten

Wij richten onze diensten voornamelijk tot ondernemingen en openbare diensten. Wij staan tevens kaderleden en bestuurders bij met specifieke behoeften in sociaal recht en HR-fiscaliteit.
+

TeamOnze advocaten

De advocaten van Sotra beoefenen uitsluitend het sociaal en fiscaal recht met betrekking tot het personeelsbeheer. Hun ervaring vloeit voort uit verschillende jaren dienstverlening aan een gevarieerd en veeleisend cliënteel.

KantorenWaar kunt u ons vinden

Onze praktijk is 100% digitaal: wij bieden onze diensten online, per videoconferentie en per telefoon aan. Maar uiteraard hebben we ook kantoren in Brussel en Namen omdat het soms handig (en aangenaam is) om elkaar fysiek te ontmoeten!
21 juni 2024

Fiscaal gunstregime bij ploegenarbeid: een tijdelijke maatregel voor meer rechtszekerheid

Tot 31 december 2026 kunnen bedrijven zich beroepen op een bijzondere overgangsmaatregel voor het fiscale gunstregime in geval van ploegenarbeid.

Reglementering
13 juni 2024

Een ontslag tijdens arbeidsongeschiktheid is op zich niet discriminerend

Het loutere feit om ontslagen te worden tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid, wijst op zich niet op discriminatie op basis van gezondheidstoestand.

Einde van de arbeidsovereenkomst
07 juni 2024

Berekening van opzeggingsvergoeding bij tijdskrediet eindeloopbaan

De opzeggingsvergoeding mag berekend worden op basis van het verminderde loon bij tijdskrediet eindeloopbaan van onbepaalde duur.

Einde van de arbeidsovereenkomst

PODCASTSoCast

Alle podcasts
SoCast is de podcast van het advocatenkantoor Sotra. We bespreken hierin nieuwe wetgeving of belangrijke rechtspraak inzake sociaal recht, relevant voor de privésector en de publieke sector.

AgendaAankomende evenementen

Alle evenementen
Als erkende specialisten, komen de advocaten geregeld tussen als sprekers bij seminaries en evenementen betreffende sociaal en fiscaal recht.
15.10.24 Van 14:00 tot 17:30
Webinaire
La gestion des incapacités de travail, une approche pratique et transversale
Spreker : Valentin Hanquet
Organisatie : NCOI Learning

Au cours de cette formation, nous abordons tous les aspects pratiques et juridiques de l'incapacité de travail, pour les travailleurs et les employeurs du secteur privé.

Informatie en inschrijving
Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

We use cookies to track usage and preferences Legal terms I Understand